Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

VATERA BLACK FRIDAY 2023

A Vatera Black Friday november 17-19. között kerül megrendezésre, amikor számos eladónk termékeit kedvezményes áron vásárolhatod meg!

Mi az a Vatera Black Friday?

A Vatera Black Friday november 17-19. között kerül megrendezésre, amikor számos eladónk termékeit kedvezményes áron vásárolhatod meg. A Vatera Black Friday ajánlatai között számtalan kategóriában, többezer terméket vásárolhatsz meg kedvezményes áron, a műszaki cikkektől kezdve a divaton és szépségápolási cikkeken át a bútorokig - legyen szó akár új akár használt termékekről. Ne maradj le az akciós ajánlatokról, iratkozz fel a Vatera hírlevelére!

Feliratkozom a hírlevélre »

 

Eladóként hogyan tudok a termékeimmel részt venni a Vatera Black Friday akcióban?

Azon termékeidhez, amelyek legalább 14 napja változatlan áron futnak a Vaterán, %-os kedvezményt tudsz beállítani egy általad megadott időszakra (jelen esetben a Vatera Black Friday idejére), így ezen termékeidnél látható lesz a termék eredeti ára áthúzva, illetve a megadott %-os kedvezménnyel kalkulált új akciós ára is.

Fontos, hogy az akció alapját a hirdetés elmúlt 30 napon belüli legalacsonyabb ára képezi, és eredeti árként ezt vesszük alapul. Például, ha a hirdetés aktuális ára 2000 Ft, de 3 hete 1600 Ft volt, akkor az akció mértéke az 1600 Ft-ból számolódik.

Amennyiben a Vatera Black Friday időszakára legalább -10%-os akciót állítasz be egy termékedhez, az automatikusan bekerül az akcióba, és megjelenik a Vatera Black Friday ajánlatok között. Plusz tipp: minél magasabb kedvezményt állítasz be, annál nagyobb az esély a nézettségre!

AKCIÓ BEÁLLÍTÁSA »

Az akciós ár beállításáról itt olvashatsz bővebben »

Figyelem! A Partnerközpontos felhasználóknak az akció beállítása funkció nem elérhető, illetve a SOAP-on keresztül feltöltött termékekhez nem lehetséges akció beállítása!

 

Hol és mikor lesznek elérhetőek a Vatera Black Friday termékek?

A vatera.hu/black-friday oldalon fogod megtalálni az akciós termékeket, melyek 2023. november 17. 0 óra után kerülnek itt megjelenítésre. Ezen kívül a Vatera listázóoldalain is rájuk tudsz keresni a kiválasztott kategóriákban. A Vatera Black Friday legjobb ajánlatairól külön hírleveleket is kiküldünk, ha még nem iratkoztál fel hírlevelünkre, ide kattintva megteheted.

Vatera Black Friday - Találkozunk november 17-én!