Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Minden, amit a 2023-as Black Fridayről tudnod kell!

Nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy az év legizgalmasabb vásárlási napja a hamarosan megérkező Black Friday, amin magadnak és szeretteidnek is óriási akciók közepette vásárolhatsz.

Az idei Black Friday is számtalan lehetőséget fog kínálni, viszont előtte pár dolgot érdemes figyelembe venned annak érdekében, hogy biztosan ne maradj le a legjobb ajánlatokról.

 

  1. Elő a naptárakkal!

 

A Black Friday hagyományosan az Egyesült Államokban az Amerikai Hálaadás másnapján, pénteken kerül megrendezésre, ami 2023-ban így november 24-én lesz Magyarországon is. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy bizonyos online üzletek hamarabb elkezdik az hatalmas akciózásokat, ezért tájékozódj erről a honlapjukon, vagy a social média felületeik egyikén. 

 

  1. Online szinte minden egyszerűbb

 

Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy ha teheted online vásárolj a Black Friday alkalmával, hiszen így számos áruházból egyszerre sokkal több dolgot beszerezhetsz, mintha személyesen látogatnál el a különböző üzletekbe. Utóbbit csak akkor válaszd, ha éppen a közelben jársz, és van elég szabadidőd átküzdeni magad a tömegen, vagy a kilométeres sorokon. 

 

  1. Készíts bevásárlólistát, ahogy szoktál

 

Idén is elképesztően sok ajánlattal fogsz találkozni, amik könnyedén elcsavarhatják a fejedet, ezért inkább tervezd meg előre, miket szeretnél megvenni. Ehhez adj meg magadnak egy maximális költségkeretet is, nehogy felesleges költésekbe verd magad a Black Friday alatt.

 

  1. Hasonlítsd össze az árakat

 

Bár már egyre komolyabb szabályozásokkal próbálják kordában tartani az online kereskedőket, azért sosem árt, ha az éppen leakciózott termékek árait máshol is megnézed. Ehhez használd az árösszehasonlító portálokat, amivel gyorsan ellenőrizheted, hogy valóban kihagyhatatlan Black Friday ajánlatokat találtál-e.

 

  1. Törekedj a biztonságos vásárlásra

 

Idén is oda kell figyelned arra, hogy kizárólag megbízható oldalakról vásárolj, különben könnyen lehet, hogy búcsút inthetsz a pénzednek. Mindig figyelj arra, hogy csak biztonságos weboldalon add meg a kártyaadataidat, ami kapcsán a legjobban akkor jársz, ha webkártyával vásárolsz, hiszen így biztosan nem férnek majd hozzá illetéktelenek a bankszámládhoz. 

 

Azt pedig valószínűleg már senkinek nem kell kiemelni, hogy soha nem szabad megosztani másokkal személyes és/vagy banki információkat, valamint minden esetben erős jelszavakat kell használni, különösen netbankolásnál.

 

  1. Légy résen!

 

Ha vannak olyan webáruházak, akiknél szívesen vásárolnál Black Fridaykor, iratkozz fel a hírleveleikre, hogy egyből értesülj az aktuális akcióikról. Kövesd be őket Facebookon és Instagramon is, hiszen a rövid ideig elérhető leárazásaikról itt értesülhetsz a leggyorsabban. 

 

  1. És törekedj a környezettudatosságra!

 

Tudjuk, hogy ilyenkor aztán különösen nehéz, de próbálj meg környezettudatosan állni az idei Black Fridayhez. Vásárolj olyan fenntartható termékeket, amelyek hosszú távon is hasznosak, nem veszítenek a minőségükből és remekül tartják az árukat, hiszen így valójában rengeteget spórolhatsz. 

 

A 2023-as Black Friday összességében egy remek lehetőség a vásárlásra és akár az ajándékok beszerzésére is, de csak akkor lehet igazán sikeres, ha alaposan felkészülsz rá. Tervezz meg minden előre és takaríts meg pénzt, valamint időt magadnak vele.